Vés al contingut

Esdeveniments

Las Palmas de Gran Canaria

6 de juliol

Reunim 300 persones per celebrar el nostre centenari a Canàries

Transgourmet Ibèrica ha celebrat aquest 6 de juliol els seus 100 anys de trajectòria en un acte històric a l’Auditori Alfredo Kraus de Las Palmas de Gran Canaria. L’esdeveniment ha reunit més de 300 persones, entre representants institucionals, del sector, clients, proveïdors i empleats de les illes, que han volgut retre homenatge a la companyia, que s’ha consolidat com a referent de la distribució majorista d’alimentació a l’arxipèlag.

Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, ha inaugurat l’acte agraint “l’esforç i la dedicació a tothom qui en aquests 100 anys ha contribuït al creixement de la companyia. També als clients i proveïdors que hi han confiat al llarg d’aquests anys”.

Tarragona

15 de juny

Transgourmet reuneix 700 persones a Tarragona per celebrar el seu centenari

Transgourmet Ibèrica ha reunit aquest 15 de juny més de 700 persones a l’emblemàtica Tarraco Arena Plaça de Tarragona per commemorar els seus 100 anys d’història. A l’acte s’han aplegat representants d’institucions i organitzacions empresarials, gent del sector, clients, proveïdors i empleats de Catalunya i de la Comunitat Valenciana que han celebrat aquesta fita històrica, destacant la posició actual de lideratge de la companyia en la distribució majorista d’alimentació.

El director general de Transgourmet Ibèrica, Lluís Labairu, ha inaugurat l’acte amb un agraïment a totes les persones que al llarg dels anys han fet possible que Transgourmet Ibèrica compleixi 100 anys, amb una menció especial als empleats i empleades, clients i proveïdors.

Burgos

Burgos, 25 de maig

Commemorem a Burgos els 100 anys d’història

Transgourmet Ibèrica ha celebrat aquest 25 de maig un acte històric al Palacio de Congresos y Auditorio de Burgos per commemorar els seus 100 anys de trajectòria. L’esdeveniment ha reunit més de 350 persones, entre representants institucionals, membres del sector, clients, proveïdors i empleats de Castella i Lleó i la zona nord d’Espanya, que han volgut retre homenatge a la companyia, que s’ha consolidat com a referent de la distribució majorista d’alimentació.

El director general de Transgourmet Ibèrica, Lluís Labairu, ha inaugurat la jornada expressant el seu agraïment a totes les persones que han fet possible que Transgourmet Ibèrica compleixi 100 anys. En la seva intervenció, ha destacat el treball de tot l’equip i la capacitat que ha tingut la companyia per adaptar-se a cada moment, que li han permès arribar al centenari amb molt bona salut. També s’ha referit al pes de Transgourmet a Burgos, a través de la seva plataforma de distribució, i a tota la comunitat de Castella i Lleó, “on tenim un perfil de client familiar molt fidel i on continuarem creixent”.

Màlaga

Fira de Màlaga i Palau de Congressos (FYCMA), 23 de març

Transgourmet Ibèrica celebra el seu centenari amb un acte a Màlaga i reafirma el seu compromís amb Andalusia

Ha reunit a més de 600 persones en aquest acte històric, entre institucions, plantilla, clients i proveïdors

La companyia és referent de la distribució majorista d’alimentació a Andalusia amb la seva plataforma logística de 34.000 m2, a Fuente de Piedra (Màlaga), els seus centres GM Cash per a professionals de l’hostaleria i comerç, i els supermercats franquiciats, la majoria amb l’ensenya Suma.

Transgourmet compta amb 23.000 clients a Andalusia, un 37 % dels quals a Màlaga.

Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, ha destacat que “fer 100 anys ha estat possible perquè els responsables que han dirigit l’empresa en la seva història hem estat capaços d’adaptar el negoci a cada moment”.

Girona

Fira de Girona, 2 de març

Comencem els actes de celebració del centenari amb un esdeveniment multitudinari

Vam reunir a més de 1.300 persones a la Fira de Girona per a commemorar els 100 anys d’història de l’empresa en un acte corporatiu i lúdic.

El nostre equip i els seus familiars, clientela, empreses proveïdores, autoritats, representants del sector, mitjans de comunicació i la família del fundador, Pere Miquel, van voler homenatjar aquest segle de vida i ser presents durant aquest fet històric.

Lluís Labairu, director general de Transgourmet Ibèrica, va recordar que “la història de Transgourmet Ibèrica l’han teixit les persones. Tant les empleades i empleats amb el seu esforç i dedicació, com els clients i proveïdors que han dipositat la seva confiança en nosaltres durant tots aquests anys. A tots ells, moltes gràcies per fer-nos costat”.

Després de les intervencions, va començar la part festiva de l’acte, en la que vam gaudir d’activitats lúdiques i infantils, gastronomia, música en directe i un monòleg humorístic.